Bert de Jonge echtgenoot vader opa ondernemer coach zeiler

Over mij

De schoonheid en het wonder van de schepping, mijn gezin en kwetsbare mensen kunnen mij ten diepste raken. Op een boot of met kleinkinderen op schoot, daar hou ik van! Dankbaar ben ik voor wat ik heb mogen leren. Humor is een essentieel onderdeel van ons leven. Ik was werkzaam in de zorg o.m. op de intensive care, in het management en later als recreatieondernemer. Sinds vijf jaar coach ik vanuit mijn eigen praktijk. Zolang het kan wil ik mij blijven inzetten voor een betere wereld.

Waarom zou je door mij gecoacht willen worden?  

Wanneer je in bent voor een intuïtieve, humoristische respect- en compassie-volle benadering. Mijn kracht:
 - zakelijke kwaliteiten gecombineerd met spirituele zingeving
 - passie voor mensen en hun drijfveren
 - geloof in autonomie, veerkracht en flexibiliteit 
 - ervaringsdeskundigheid, ik neem dit concreet mee in ons gesprek
 - humor, ik zie graag emoties, van plezier en van verdriet
- eclectische aanpak middels gesprekstechnieken, provocatieve benadering, NLP en hypnose
 
Het is prachtig als mensen in staat zijn om met compassie en humor naar zichzelf en anderen te kijken. Soms zie ik mensen knokken en is verandering mogelijk om het leven te leiden wat ze in de kern graag zouden willen. 


Bert de Jonge coach sneek

Baken

Mijn intentie is een veilig baken en betrouwbaar navigatiepunt te willen zijn in de ons omringende overweldigende zee. Een helder en herkenbaar oriëntatiepunt van waaruit je verder op koers en eigen kracht verder kunt op richting je bestemming


koers verleggen naar coaching in Sneek

Koers

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien”.       Franciscus van Assisi  + 1200  


reis anders voortzetten coaching sneek

De Reis

Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan. Het weer hebben we niet voor het uitkiezen, wel hoe we er mee omgaan. De verleiding is groot om veilig in de haven te blijven liggen, alleen zijn we daar niet voor gemaakt. Kortom, gooi de lijnen maar los en geniet van de reis!


Van vele markten thuis

Mijn werkervaring is breed: IC-verpleegkundige, management,  slachtofferhulp, cliëntenbelangen, recreatie en watersport, promotie en marketing, ondernemerschap, vrijwilligers- en bestuurlijk werk. Sinds 2015 heb ik een coachingspraktijk.


Kennis en opleidingen

Ik heb veel ervaring en kennis opgedaan middels opleidingen en trainingen gericht op communicatie, begeleiden en coaching. Waaronder opleidingen zoals practitioner-master NLP en hypnosetherapie, regressie en provocatief coachen .


Leerschool van het leven

Ik bied mijn kennis, vaardigheden en wijsheid aan geleerd van mijn coachees en relaties. Hoge toppen en diepe dalen, ook die heb ik ervaren. Ze hebben mij verrijkt. Ik wil zolang ik kan mij met plezier en passie blijven inzetten voor een betere wereld. 


Informatie en/of een afspraak maken? 
Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.