Bert de Jonge echtgenoot vader opa ondernemer coach zeiler

Over mij

De schoonheid en het wonder van de schepping, mijn gezin en kwetsbare mensen kunnen mij ten diepste raken. Op een boot of met kleinkinderen op schoot, daar hou ik van! Dankbaar ben ik voor wat ik heb mogen leren. Humor is een essentieel onderdeel van ons leven. Ik was werkzaam in de zorg o.m. op de intensive care, in het management en later als recreatieondernemer. Sinds 2015 coach ik vanuit mijn eigen praktijk. Zolang het kan wil ik mij blijven inzetten voor een betere wereld.

Waarom zou je door mij gecoacht willen worden?  

Wanneer je in bent voor een intuïtieve, humoristische respect- en compassie-volle benadering. Mijn kracht:
 - zakelijke kwaliteiten gecombineerd met spirituele zingeving
 - passie voor mensen en hun drijfveren
 - geloof in autonomie, veerkracht en flexibiliteit 
 - ervaringsdeskundigheid, ik neem dit concreet mee in ons gesprek
 - humor, ik zie graag emoties, van plezier en van verdriet
- eclectische aanpak middels gesprekstechnieken, provocatieve benadering, NLP en hypnose
 
Ik probeer met vallen en opstaan met compassie door het leven te gaan. Liefde- en begripvol. Een eerlijke en open menselijke en persoonlijke relatie tussen jou en mij staat voorop. We zijn waardevol, er mag geen afhankelijkheid ontstaan. 

Vertrouwen en openheid zijn fundamenteel. Je kan jezelf bij mij kwetsbaar opstellen, ook ik. Er bestaat geen falen, schaamte of schuld, alleen leren!  

Onze communicatie is soms serieus, en als het even kan, lichtvoetig en met humor.


Ik heb de nodige levenservaring opgedaan. Zowel persoonlijk, spiritueel als binnen mijn werkzame leven. Ik ben rijker geworden van mijn oud zeer, struggles en issues. Ik ben meestal een dankbaar en positief mens heb soms ook met zwaktes en twijfels te dealen.

Ik doe dit werk in volledige vrijheid omdat ik het mooi vindt om te doen, mijn inzichten en kennis te delen. Niet omdat ik dat nog ergens voor zou moeten. Ik wil graag wat delen van datgene wat ik heb ontvangen. 


We kunnen elkaar live ontmoeten maar ook online, in mijn praktijk in de stoel of buiten in de tuin aan het water. We kunnen ook van wal steken in een sloep, op een fluisterstille elektroboot, heerlijk ontspannend op het water in de natuur. Wandelend in beweging komen is een andere optie. Het gaat er om wat jou past en dat jij je op je plek voelt in de gekozen setting.


Ik help je een visie te creëren van wat jij zoekt, op wat je denkt dat er ontbreekt en wat je beperkt. We gaan samen kijken naar wat je rijker maakt , wat je wilt bereiken. Methoden die ik in het gesprek toepas, naast een liefdevolle, provocatieve, humoristische gespreksvoering zijn NLP, Regressie en Hypnose. Ik schroom niet mijn eigen ervaringen en verkregen inzichten in te brengen.


Als partner, privé of in je werk raak je door de veelheid aan taken gemakkelijk de grip op jezelf of omgeving kwijt. Ook als slachtoffer of hierbij nauw betrokken zijn er enorme uitdagingen te overwinnen. Dat heeft weerslag op je gedrag, motivatie en zelfvertrouwen. Werk aan meer ontspanning, plezier en controle. Hoe? We kijken wat bij jou past en wat jij nodig hebt

Bert de Jonge coach sneek

Baken

Mijn intentie is een veilig baken en betrouwbaar navigatiepunt te willen zijn in de ons omringende overweldigende zee. Een helder en herkenbaar oriëntatiepunt van waaruit je verder op koers en eigen kracht verder kunt op richting je bestemming


koers verleggen naar coaching in Sneek

Koers

Geef me de moed om te veranderen wat ik kan veranderen.
Geef me de wijsheid om te accepteren wat ik niet kan veranderen. Geef me het inzicht om het verschil tussen beide te zien”.       Franciscus van Assisi  + 1200  


reis anders voortzetten coaching sneek

De Reis

Het leven is als zeilen. Ook met tegenwind kun je vooruit gaan. Het weer hebben we niet voor het uitkiezen, wel hoe we er mee omgaan. De verleiding is groot om veilig in de haven te blijven liggen, alleen zijn we daar niet voor gemaakt. Kortom, gooi de lijnen maar los en geniet van de reis!


Meer over mijn reis? Zie Blog van 3 december 2020
:
"Schepen zijn er niet om in de haven te blijven liggen". 

Van vele markten thuis

Mijn werkervaring is breed: IC-verpleegkundige, management,  slachtofferhulp, cliëntenbelangen, recreatie en watersport, promotie en marketing, ondernemerschap, vrijwilligers- en bestuurlijk werk. Sinds 2015 heb ik een coachingspraktijk.


Kennis en opleidingen

Ik heb veel ervaring en kennis opgedaan middels opleidingen en trainingen gericht op communicatie, begeleiden en coaching. Waaronder opleidingen zoals practitioner-master NLP en hypnosetherapie, regressie en provocatief coachen .


Leerschool van het leven

Ik bied mijn kennis, vaardigheden en wijsheid aan geleerd van mijn coachees en relaties. Hoge toppen en diepe dalen, ook die heb ik ervaren. Ze hebben mij verrijkt. Ik wil zolang ik kan mij met plezier en passie blijven inzetten voor een betere wereld. 


Informatie en/of een afspraak maken? 
Vul hieronder je gegevens in en ik neem contact met je op

Netherlands

Ik heb het Privacybeleid gelezen en begrepen.